joi, 4 aprilie 2013

LEGENDELE PALATULUI:LUNA IMBRATISEAZA SOARELE 

 Ecranizare după romanul "Haereul Poomeun Dal" de Jung Eun-Gwol. Într-o epocă medievală, dominată de convenţii şi prejudecăţi, secreta poveste de dragoste dintre regele Lee Hwin şi frumoasa preoteasă Wol, deşi e de origine nobiliară, nu poate fi acceptată. Vor reuşi cei doi să-şi poată împărtăşi iubirea? Serialul s-a bucurat de un real succes nu numai în Coreea de Sud, dar şi în ţări ca Japonia, Thailanda, Hong Kong, Singapore, Taiwan, Malaiezia, Indonezia şi Filipine.

Luna îmbrăţişează Soarele este, totodată, o alegorie pe tema poziţionării corecte a tuturor elementelor. Aşa cum sistemul solar ar putea fi devastat de o eventuală schimbare a mişcărilor normale ale soarelui şi ale lunii, la fel şi pentru societate, pentru lumea întreagă, ar fi periculos dacă lucrurile s-ar abate de la calea lor obişnuită. Aceasta este, de altfel, şi ideologia politică a regelui Lee Hwin.

    


  

 

 

 

  

 

  

 
  
 
  
 


3 comentarii:

  1. Cel mai tare film.. EVER !!!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Este un film foarte bun!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Multumesc tuturor celor care ne dau posibilitatea sa vizionam filme coreene, care sant deosebite!Astfel am aflat despre istoria lor, modul lor de a gandi si a simti si nu in ultimul rand am realizat cat de plina de caldura este limba coreeana....

    RăspundeţiȘtergere

LET'S VISIT KIM JAEJOONG

INTERVIU KIM SOO HYUN

THE MOON EMBRACING THE SUN

moonlight is setting

JYJ- FOUND YOU(LIVE)